Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pequeńos Tomaditos Halcones Dorados
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Leyton rent richting de bal. Leyton passt de bal zonder na te denken. Iglesia rent richting de bal. Iglesia schiet op doel. Eaton probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Coutińo met een sublieme pass. Daar is Echebarri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Echebarri met een sublieme pass. Iglesia bereikt de bal nog maar net als eerste. Iglesia schiet op doel. Eaton bokst de bal weg.

33e minuut.
Leyton verovert de bal door een tackle van achteren. Leyton passt de bal in één keer door. Obert rent richting de bal. Rodríguez onderschept slim de pass. Rodríguez geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Corcos rent richting de bal. Refojo rent richting de bal. Cuerdo verovert de bal door een tackle van achteren. Cuerdo schiet op doel. Alegría maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pequeńos Tomaditos - Halcones Dorados 1:0

42e minuut.
Iguereta geeft een hoge lob. Cuerdo rent richting de bal. Refojo is nu in balbezit. Cuerdo verovert de bal door een tackle van achteren. Cuerdo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pequeńos Tomaditos 49%, Halcones Dorados 51%.
Pequeńos Tomaditos - Halcones Dorados 1:0

53e minuut.
Cuerdo rent richting de bal. Cid onderschept slim de pass. Corcos rent richting de bal. Cuerdo rent richting de bal. Cuerdo haalt uit met een fantastische trap. Paal!

54e minuut.
Iguereta verovert de bal door een tackle van achteren. Iguereta passt de bal in één keer door. Corcos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuerdo rent richting de bal. Cuerdo schiet op doel. Alegría kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Iguereta passt de bal met de wreef. Obert rent richting de bal. Obert passt de bal met de wreef. Leiva is nu in balbezit. Leiva geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Hurtarte rent richting de bal. Hurtarte probeert naar een medespeler te passen. Trujillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Trujillo geeft een lange en hoge pass. Corcos springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pequeńos Tomaditos 36%, Halcones Dorados 64%.
Pequeńos Tomaditos - Halcones Dorados 1:0