Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sucios Venados Chipsajoy-gt fc
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
13 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Chiriboya onderschept slim de pass. Chiriboya met een sublieme pass. Saiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Saiz haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Paton de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sucios Venados - Chipsajoy-gt fc 0:1

10e minuut.
Álvarez rent richting de bal. Conlledo onderschept slim de pass. Conlledo passt de bal met de wreef. Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sucios Venados - Chipsajoy-gt fc 1:1

13e minuut.
Cubas trapt de bal weg van het doel. Chiriboya probeert naar een medespeler te passen. Paton rent richting de bal. Saiz verovert de bal door een tackle van achteren. Saiz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chiriboya bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Vaya is nu in balbezit. Chiriboya verovert de bal door een tackle van achteren. Chiriboya probeert naar een medespeler te passen. Daar is Saiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saiz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Eaton rent richting de bal. Chiriboya verovert de bal door een tackle van achteren. Chiriboya speelt de bal door. Saiz is nu in balbezit. Saiz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sucios Venados - Chipsajoy-gt fc 1:2

19e minuut.
Cabrera is nu in balbezit. Cabrera passt de bal met de wreef. Chiriboya bereikt de bal nog maar net als eerste. Saiz is nu in balbezit. Saiz schiet op doel. Camacho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Vaya is nu in balbezit. Chiriboya bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiriboya passt de bal in één keer door. Saiz is nu in balbezit. Saiz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Rabadan rent richting de bal. Conlledo verovert de bal door een tackle van achteren. Vaya is nu in balbezit. Crespo rent richting de bal. Crespo haalt uit met een fantastische trap. Galan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sucios Venados - Chipsajoy-gt fc 2:2

27e minuut.
Saiz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Chiriboya de bal. Conlledo onderschept slim de pass. Conlledo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Alegría met de inworp. Eaton geeft een lange en hoge pass. Cubas is nu in balbezit. Conlledo onderschept slim de pass. Conlledo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Eaton rent richting de bal. Eaton geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Obert de bal. Conlledo rent richting de bal. Conlledo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sucios Venados - Chipsajoy-gt fc 3:2

38e minuut.
Eaton passt de bal zonder na te denken. Conlledo rent richting de bal. Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Conlledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Conlledo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sucios Venados 55%, Chipsajoy-gt fc 45%.
Sucios Venados - Chipsajoy-gt fc 3:2

73e minuut.
Crespo heeft problemen om de bal te vangen. Crespo passt de bal met de wreef. Conlledo rent richting de bal. Conlledo haalt uit met een fantastische trap. Galan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sucios Venados - Chipsajoy-gt fc 4:2

77e minuut.
Galendo is nu in balbezit. Galendo passt de bal in één keer door. Saiz met een sublieme pass. Chiriboya is nu in balbezit. Chiriboya haalt uit met een fantastische trap. Camacho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sucios Venados - Chipsajoy-gt fc 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sucios Venados 60%, Chipsajoy-gt fc 40%.
Sucios Venados - Chipsajoy-gt fc 4:3