Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF Campeones REY MICTLAN FC
Normal Tactiek 442
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


2e minuut.
Echaverri verovert de bal door een tackle van achteren. Echaverri speelt de bal door. Daar is Arroyo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pablos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pablos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Campeones - REY MICTLAN FC 0:1

6e minuut.
Cobos geeft de bal voor. Inworp. Reig met een snelle inworp. Pagola rent richting de bal. Pagola geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Fontaneda met een sublieme pass. Cosculluela rent richting de bal. Cosculluela probeert naar een medespeler te passen. Recalde bereikt de bal nog maar net als eerste. Recalde schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Echaverri raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Valverde komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Arconada rent richting de bal. Parada onderschept slim de pass. Parada probeert naar een medespeler te passen. Fontaneda bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontaneda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CF Campeones - REY MICTLAN FC 1:1

44e minuut.
Fontaneda onderschept slim de pass. Fontaneda draait met de bal, schiet en ... Echenagusia probeert de bal aan de voet te houden. Parada rent richting de bal. Parada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Campeones - REY MICTLAN FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Campeones 44%, REY MICTLAN FC 56%.
CF Campeones - REY MICTLAN FC 2:1

47e minuut.
Mateos onderschept slim de pass. Mateos probeert naar een medespeler te passen. Pablos rent richting de bal. Pablos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Valverde geeft een lange en hoge pass. Plata probeert naar een medespeler te passen. Valverde kopt de bal weg. Parada rent richting de bal. Parada schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Parada met een sublieme pass. Recalde bereikt de bal nog maar net als eerste. Recalde geeft een hoge lob. Fontaneda bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontaneda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Recalde geeft een hoge lob. Fontaneda is nu in balbezit. Daar is Parada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fontaneda rent richting de bal. Fontaneda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Campeones 48%, REY MICTLAN FC 52%.
CF Campeones - REY MICTLAN FC 2:1