Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mini Rompehuesos Viejos Esqueletos
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 18.6
hopeless Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


12e minuut.
Klee met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Font met de inworp. Pasillas rent richting de bal. Pasillas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Alarcon met een sublieme pass. Zambrano zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Alarcon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garay is nu in balbezit. Garay schiet op doel. Echeverria probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Espigares geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Acuńa met een snelle inworp. Villagrán bereikt de bal nog maar net als eerste. Villagrán haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Pasillas rent richting de bal. Pasillas speelt de bal door. Parra rent richting de bal. Parra schiet op doel. Cadena probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Mini Rompehuesos - Viejos Esqueletos 1:0

32e minuut.
Pasillas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zambrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrano speelt de bal door. Parra is nu in balbezit. Parra draait met de bal, schiet en ... Bautista probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chapar heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Donez rent richting de bal. Pasillas is nu in balbezit. Pasillas passt de bal met de wreef. Zafra is nu in balbezit. Zafra passt de bal in één keer door. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mini Rompehuesos 34%, Viejos Esqueletos 66%.
Mini Rompehuesos - Viejos Esqueletos 1:0

51e minuut.
Alarcon bereikt de bal nog maar net als eerste. Alarcon passt de bal in één keer door. Parra is nu in balbezit. Parra draait met de bal, schiet en ... Bautista maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mini Rompehuesos - Viejos Esqueletos 2:0

54e minuut.
Pasillas rent richting de bal. Pasillas speelt de bal door. Cadena heeft problemen om de bal te vangen. Parra rent richting de bal. Parra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Villagrán is nu in balbezit. Garay is nu in balbezit. Villagrán bereikt de bal nog maar net als eerste. Garay is nu in balbezit. Garay draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Clos geeft de bal voor. Inworp. Acuńa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Villagrán rent richting de bal. Villagrán speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Klee rent richting de bal. Klee passt de bal in één keer door. Cadena is nu in balbezit. Parra onderschept slim de pass. Parra draait met de bal, schiet en ... Bautista kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Font rent richting de bal. Font met een sublieme pass. Pasillas speelt de bal door. Parra rent richting de bal. Parra draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mini Rompehuesos - Viejos Esqueletos 3:0

88e minuut.
Klee bereikt de bal nog maar net als eerste. Font verovert de bal door een tackle van achteren. Chapar begaat een overtreding. Chapar krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mini Rompehuesos 44%, Viejos Esqueletos 56%.
Mini Rompehuesos - Viejos Esqueletos 3:0