Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mono Bolos Multi Caballeros
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17.8
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Tellez rent richting de bal. Castañeda is nu in balbezit. Castañeda met een sublieme pass. Quadros bereikt de bal nog maar net als eerste. Quadros haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Tellez verovert de bal door een tackle van achteren. Andrade rent richting de bal. Andrade met een sublieme pass. Salgado is nu in balbezit. Salgado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mono Bolos - Multi Caballeros 0:1

20e minuut.
Tellez verovert de bal door een tackle van achteren. Tellez geeft een hoge lob. Daar is Chiner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade haalt uit met een fantastische trap. Paal! Daar is Salgado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Castañeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Castañeda haalt uit met een fantastische trap. Quadros rent richting de bal. Quadros draait met de bal, schiet en ... Benito probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mono Bolos 62%, Multi Caballeros 38%.
Mono Bolos - Multi Caballeros 0:1

56e minuut.
Tellez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Arroyo komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Quadros is nu in balbezit. Gomez is nu in balbezit. Quadros begaat een overtreding. Quadros krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Ubiera met een sublieme pass. Quadros is nu in balbezit. Gomez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Quadros wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Quadros kan niet meer verder spelen. Salanova komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Chiner met de inworp. Klungelig pakt Barrera de bal. Barrera speelt de bal door. Salanova rent richting de bal. Salanova draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Chiner verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Marotta met een snelle inworp. Andrade controleert de bal met de borst. Andrade geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Benito met een harde bal richting middenveld. Ubiera kopt de bal weg. Gomez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Salanova bereikt de bal nog maar net als eerste. Salanova schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Castañeda rent richting de bal. Castañeda passt de bal zonder na te denken. Salanova bereikt de bal nog maar net als eerste. Salanova haalt uit met een fantastische trap. Benito werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mono Bolos - Multi Caballeros 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mono Bolos 53%, Multi Caballeros 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mono Bolos - Multi Caballeros 1:1