Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Halcones Dorados Sucios Venados
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Iglesia onderschept slim de pass. Conlledo rent richting de bal. Leyton rent richting de bal. Conlledo onderschept slim de pass. Conlledo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Vaya rent richting de bal. Vaya geeft de bal voor. Echebarri rent richting de bal. Conlledo verovert de bal door een tackle van achteren. Conlledo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Paton geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Valades de bal onder controle te krijgen. Conlledo rent richting de bal. Conlledo schiet op doel. Alegría probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Dorados - Sucios Venados 0:1

21e minuut.
Regodon trapt de bal weg. Crespo kopt de bal weg. Klungelig pakt Echebarri de bal. Conlledo rent richting de bal. Conlledo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Vaya rent richting de bal. Vaya probeert naar een medespeler te passen. Daar is Regodon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leyton bereikt de bal nog maar net als eerste. Leyton draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Crespo verovert de bal door een tackle van achteren. Crespo passt de bal in één keer door. Barros heeft problemen om de bal te vangen. Conlledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Conlledo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Tellez-Giron met een snelle inworp. Daar is Crespo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obert rent richting de bal. Crespo verovert de bal door een tackle van achteren. Crespo geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Crespo passt de bal zonder na te denken. Conlledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Barros rent richting de bal. Conlledo onderschept slim de pass. Conlledo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones Dorados - Sucios Venados 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Halcones Dorados 53%, Sucios Venados 47%.
Halcones Dorados - Sucios Venados 0:2

52e minuut.
Crespo rent richting de bal. Crespo geeft de bal voor. Valades heeft problemen om de bal te vangen. Conlledo is nu in balbezit. Conlledo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Cid is nu in balbezit. Cid geeft een lange en hoge pass. Iglesia is nu in balbezit. Klungelig pakt Leyton de bal. Leyton draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Barros kopt de bal weg. Obert bereikt de bal nog maar net als eerste. Obert passt de bal zonder na te denken. Iglesia rent richting de bal. Iglesia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Leyton bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Vaya zijn tegenspeler op de grond. Leyton is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Refojo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Leiva is nu in balbezit. Leiva met een sublieme pass. Iglesia is nu in balbezit. Iglesia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Halcones Dorados 45%, Sucios Venados 55%.
Halcones Dorados - Sucios Venados 0:2