Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Viejos Esqueletos CF Campeones
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Villagrán met een sublieme pass. Daar is Valverde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chamorro speelt de bal door. Zambrano heeft problemen om de bal te vangen. Zambrano geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Parada probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Klee met een sublieme pass. Arroyo probeert naar een medespeler te passen. Fontaneda bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontaneda draait met de bal, schiet en ... Bautista bokst de bal weg.

36e minuut.
Zambrano geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Fontaneda de bal. Cadena bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontaneda onderschept slim de pass. Fontaneda schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viejos Esqueletos 40%, CF Campeones 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Viejos Esqueletos - CF Campeones 0:0

54e minuut.
Klee is nu in balbezit. Klee passt de bal zonder na te denken. Garay is nu in balbezit. Villagrán is nu in balbezit. Villagrán haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rendueles speelt de bal door. Klee kopt de bal weg. Acosta probeert de bal met de borst te controleren. Garay bereikt de bal nog maar net als eerste. Garay draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Zambrano probeert de bal aan de voet te houden. Parada bereikt de bal nog maar net als eerste. Parada passt de bal in één keer door. Fontaneda bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontaneda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viejos Esqueletos 49%, CF Campeones 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Viejos Esqueletos - CF Campeones 0:0