Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
REY MICTLAN FC Mini Rompehuesos
442 Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 16.2
poor Schieten hopeless
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


18e minuut.
Reig geeft een hoge lob. Daar is Lone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alarcon maakt een afschuwelijke overtreding. Alarcon krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Zafra probeert naar een medespeler te passen. Parra rent richting de bal. Parra draait met de bal, schiet en ... Donez is nu in balbezit. Donez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Echenagusia de bal. Parra rent richting de bal. Parra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
REY MICTLAN FC - Mini Rompehuesos 0:1

34e minuut.
Arconada is nu in balbezit. Pasillas onderschept slim de pass. Pasillas speelt de bal door. Parra bereikt de bal nog maar net als eerste. Parra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REY MICTLAN FC 66%, Mini Rompehuesos 34%.
REY MICTLAN FC - Mini Rompehuesos 0:1

55e minuut.
Clos geeft de bal voor. Arconada bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Parra zijn tegenspeler op de grond. Parra krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Arconada rent richting de bal. Pasillas is nu in balbezit. Pasillas speelt de bal door. Parra is nu in balbezit. Parra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Mateos bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateos haalt uit met een fantastische trap. Daar is Clos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pablos rent richting de bal. Pablos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REY MICTLAN FC 56%, Mini Rompehuesos 44%.
REY MICTLAN FC - Mini Rompehuesos 0:1