Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
REY MICTLAN FC Halcones Dorados
442 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 19.4
zwak Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Klungelig pakt Barros de bal. Barros geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pagola zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Reig geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pablos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pablos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
REY MICTLAN FC - Halcones Dorados 1:0

26e minuut.
Villagrán met een sublieme pass. Daar is Iglesia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arconada is nu in balbezit. Leyton rent richting de bal. Leyton schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Pagola met de inworp. Mateos geeft een lange en hoge pass. Valades probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pablos is nu in balbezit. Pablos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
REY MICTLAN FC - Halcones Dorados 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REY MICTLAN FC 45%, Halcones Dorados 55%.
REY MICTLAN FC - Halcones Dorados 2:0

61e minuut.
Pablos bereikt de bal nog maar net als eerste. Refojo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pablos verovert de bal door een tackle van achteren. Mateos is nu in balbezit. Mateos haalt uit met een fantastische trap. Alegría verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Cid geeft een hoge lob. Leiva kopt de bal weg. Arconada heeft problemen om de bal te vangen. Leyton is nu in balbezit. Leyton geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REY MICTLAN FC 49%, Halcones Dorados 51%.
REY MICTLAN FC - Halcones Dorados 2:0