Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Viejos Esqueletos Chipsajoy-gt fc
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 21.1
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Garay speelt de bal door. Saiz is nu in balbezit. Villagrán tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Villagrán krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Chapar verovert de bal door een tackle van achteren. Chapar met een sublieme pass. Galendo is nu in balbezit. Galendo geeft een lange en hoge pass. Chapar probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Obando speelt de bal door. Chiriboya rent richting de bal. Chiriboya passt de bal met de wreef. Saiz rent richting de bal. Saiz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Galendo passt de bal in één keer door. Saiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Saiz passt de bal zonder na te denken. Chiriboya is nu in balbezit. Chiriboya schiet op doel. Bautista bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Chapar geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bautista verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Saiz krijgt zijn hoofd ertegen. Bautista werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viejos Esqueletos - Chipsajoy-gt fc 0:1

19e minuut.
Klee passt de bal in één keer door. Garay rent richting de bal. Obando begaat een overtreding. Obando krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Cortez is nu in balbezit. Cortez geeft een lange en hoge pass. Daar is Rabadan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garay bereikt de bal nog maar net als eerste. Garay haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viejos Esqueletos 58%, Chipsajoy-gt fc 42%.
Viejos Esqueletos - Chipsajoy-gt fc 0:1

51e minuut.
Zambrano speelt de bal door. Cortez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez probeert naar een medespeler te passen. Villagrán rent richting de bal. Villagrán schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Galendo met een sublieme pass. Álvarez is nu in balbezit. Acuńa maakt een afschuwelijke overtreding. Acuńa is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Álvarez raakt geblesseerd tijdens het duel. Álvarez met een snel genomen vrije trap. Saiz is nu in balbezit. Chiriboya is nu in balbezit. Chiriboya draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Zambrano passt de bal in één keer door. Parga bereikt de bal nog maar net als eerste. Parga geeft de bal voor. Garay rent richting de bal. Garay schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Zambrano is nu in balbezit. Chiriboya rent richting de bal. Chiriboya passt de bal met de wreef. Saiz rent richting de bal. Saiz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viejos Esqueletos 50%, Chipsajoy-gt fc 50%.
Viejos Esqueletos - Chipsajoy-gt fc 0:1