Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pequeńos Tomaditos Asesinos Aguilas
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 17.4
zwak Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Daar is Trujillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trujillo probeert naar een medespeler te passen. Coutińo speelt de bal door. Corcos is nu in balbezit. Corcos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Pequeńos Tomaditos - Asesinos Aguilas 1:0

11e minuut.
Hurtarte met een snelle inworp. Coutińo bereikt de bal nog maar net als eerste. Coutińo passt de bal met de wreef. Corcos rent richting de bal. Corcos haalt uit met een fantastische trap. Cuadros bokst de bal weg. Klungelig pakt Clemente de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pequeńos Tomaditos - Asesinos Aguilas 2:0

22e minuut.
Maldonado passt de bal in één keer door. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez probeert naar een medespeler te passen. Corcos is nu in balbezit. Corcos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Coutińo kopt de bal weg. Ramal rent richting de bal. Met opzet legt Trujillo zijn tegenspeler op de grond. Trujillo krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Hurtarte geeft de bal voor. Corcos is nu in balbezit. Dufol bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuerdo verovert de bal door een tackle van achteren. Cuerdo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pequeńos Tomaditos 33%, Asesinos Aguilas 67%.
Pequeńos Tomaditos - Asesinos Aguilas 2:0

47e minuut.
Daar is Trujillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ramal. Trujillo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Trujillo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemente is nu in balbezit. Rodríguez verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez geeft een lange en hoge pass. Cuadros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Corcos springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pequeńos Tomaditos - Asesinos Aguilas 3:0

51e minuut.
Iguereta geeft een lange en hoge pass. Hurtarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurtarte passt de bal zonder na te denken. Corcos rent richting de bal. Corcos schiet op doel. Cuadros bokst de bal weg.

61e minuut.
Cuerdo probeert naar een medespeler te passen. Coutińo met een sublieme pass. Trujillo rent richting de bal. Trujillo geeft een lange en hoge pass. Corcos krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pequeńos Tomaditos - Asesinos Aguilas 4:0

86e minuut.
Corrales met een snelle inworp. Dufol bereikt de bal nog maar net als eerste. Dufol geeft de bal voor. Cubria rent richting de bal. Cubria draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pequeńos Tomaditos 59%, Asesinos Aguilas 41%.
Pequeńos Tomaditos - Asesinos Aguilas 4:0