Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sucios Venados Multi Caballeros
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 18.5
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Eaton verovert de bal door een tackle van achteren. Arcilla onderschept slim de pass. Arcilla met een sublieme pass. Salgado rent richting de bal. Salgado haalt uit met een fantastische trap. Camacho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sucios Venados - Multi Caballeros 0:1

13e minuut.
Redondo speelt de bal door. Galendo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galendo passt de bal in één keer door. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Crespo draait met de bal, schiet en ... Benito met een sublieme pass. Galendo kopt de bal weg. Conlledo rent richting de bal. Conlledo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Tellez-Giron geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Gomez de bal onder controle te krijgen. Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo draait met de bal, schiet en ... Daar is Vadillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sucios Venados - Multi Caballeros 1:1

28e minuut.
Conlledo is nu in balbezit. Conlledo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Arcilla de bal. Conlledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Conlledo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Benito trapt de bal weg van het doel. Vaya kopt de bal weg. Arcilla met een sublieme pass. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sucios Venados - Multi Caballeros 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sucios Venados 46%, Multi Caballeros 54%.
Sucios Venados - Multi Caballeros 1:2

49e minuut.
Gomez geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tellez-Giron met een snelle inworp. Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Coteron is nu in balbezit. Alegría verovert de bal door een tackle van achteren. Alegría met een sublieme pass. Conlledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Conlledo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sucios Venados - Multi Caballeros 2:2

53e minuut.
Redondo geeft een lange en hoge pass. Alegría bereikt de bal nog maar net als eerste. Alegría passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Conlledo de bal. Conlledo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Vaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaya geeft een lange en hoge pass. Gomez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Conlledo rent richting de bal. Conlledo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Arcilla speelt de bal door. Galendo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuerdo is nu in balbezit. Galendo onderschept slim de pass. Galendo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Parada kopt de bal weg. Cuerdo rent richting de bal. Met opzet legt Salgado zijn tegenspeler op de grond. Salgado krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sucios Venados 34%, Multi Caballeros 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sucios Venados - Multi Caballeros 2:2