Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sucios Macheteros CF Campeones
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
22 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.8 gemiddelde waardering 16.7
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Escrihuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Escrihuela met een sublieme pass. Cordon is nu in balbezit. Cordon draait met de bal, schiet en ... Rendueles werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sucios Macheteros - CF Campeones 1:0

8e minuut.
Valtierra geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Igor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Garay bereikt de bal nog maar net als eerste. Garay haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Cordon is nu in balbezit. Cordon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sucios Macheteros - CF Campeones 2:0

16e minuut.
Chamorro verovert de bal door een tackle van achteren. Chamorro geeft de bal voor. Klungelig pakt Fontaneda de bal. Fontaneda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sucios Macheteros - CF Campeones 2:1

17e minuut.
Igor raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cueva komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Cordon onderschept slim de pass. Cordon draait met de bal, schiet en ... Valtierra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cueva zal de hoekschop nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Rojas probeert de bal met de borst te controleren. Arroyo is nu in balbezit. Parada speelt de bal door. Fontaneda is nu in balbezit. Fontaneda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Rojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojas passt de bal met de wreef. Valtierra is nu in balbezit. Cordon verovert de bal door een tackle van achteren. Cordon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Valverde met een sublieme pass. Cueva met een sublieme pass. Chamorro heeft problemen om de bal te vangen. Garay rent richting de bal. Garay draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Cobos rent richting de bal. Garay onderschept slim de pass. Garay passt de bal zonder na te denken. Daar is Cordon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cordon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sucios Macheteros - CF Campeones 3:1

45e minuut.
Garay verovert de bal door een tackle van achteren. Garay passt de bal zonder na te denken. Escrihuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Escrihuela geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cordon de bal. Rendueles verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sucios Macheteros 45%, CF Campeones 55%.
Sucios Macheteros - CF Campeones 3:1

51e minuut.
Cobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Escrihuela is nu in balbezit. Escrihuela geeft een hoge lob. Cordon is nu in balbezit. Cordon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sucios Macheteros - CF Campeones 4:1

57e minuut.
Garay kopt de bal weg. Valverde rent richting de bal. Cordon maakt een afschuwelijke overtreding. Cordon krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Rojas kopt de bal weg. Cordon is nu in balbezit. Arroyo verovert de bal door een tackle van achteren. Garay verovert de bal door een tackle van achteren. Garay haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Rojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojas geeft een lange en hoge pass. Valtierra kan de bal niet met de borst controleren. Cordon is nu in balbezit. Cordon draait met de bal, schiet en ... Rendueles verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Valtierra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sucios Macheteros - CF Campeones 5:1

80e minuut.
Garay heeft problemen om de bal te vangen. Arroyo rent richting de bal. Garay onderschept slim de pass. Cordon rent richting de bal. Cordon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Escrihuela met de inworp. Garay is nu in balbezit. Acosta is nu in balbezit. Garay verovert de bal door een tackle van achteren. Garay geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Sucios Macheteros - CF Campeones 6:1

88e minuut.
Garay is nu in balbezit. Garay passt de bal zonder na te denken. Cordon is nu in balbezit. Garay is nu in balbezit. Garay schiet op doel. Rendueles probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sucios Macheteros 42%, CF Campeones 58%.
Sucios Macheteros - CF Campeones 6:1