Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Super Tigres Deportivo Mixco
Normal Tactiek 532
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 21.7
slecht Schieten matig
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


18e minuut.
Ochoa rent richting de bal. Tellaeche speelt de bal door. Cuadrado probeert naar een medespeler te passen. Celis rent richting de bal. Celis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Acuńa geeft een hoge lob. Doeltrap. Aller trapt de bal weg. Tellaeche is nu in balbezit. Tellaeche haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Ochoa schiet op doel. Na een snelle pass probeert Obert de bal onder controle te krijgen. Passivo is nu in balbezit. Passivo haalt uit met een fantastische trap. Trujillo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Tigres - Deportivo Mixco 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Super Tigres 44%, Deportivo Mixco 56%.
Super Tigres - Deportivo Mixco 0:1

47e minuut.
Ochoa verovert de bal door een tackle van achteren. Harush is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cuadrado. Cuadrado krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Tellaeche bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa rent richting de bal. Harush rent richting de bal. Ochoa rent richting de bal. Ochoa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Cuadrado probeert naar een medespeler te passen. Paradas is nu in balbezit. Paradas geeft de bal voor. Acuńa heeft problemen om de bal te vangen. Acuńa geeft een hoge lob. Aller bokst de bal weg. Celis is nu in balbezit. Celis haalt uit met een fantastische trap. Aller probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Super Tigres - Deportivo Mixco 1:1

81e minuut.
Batista kopt de bal weg. Cuadrado is nu in balbezit. Cuadrado passt de bal met de wreef. Ugarriza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugarriza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Super Tigres - Deportivo Mixco 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Super Tigres 36%, Deportivo Mixco 64%.
Super Tigres - Deportivo Mixco 2:1