Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brutales Esqueletos Maverick Júnior
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 19.7
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


10e minuut.
Escudero probeert naar een medespeler te passen. Oliva rent richting de bal. Garay bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva verovert de bal door een tackle van achteren. Oliva draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Klungelig pakt Espel de bal. Cosculluela met een sublieme pass. Naranjo met een sublieme pass. Echegoyen is nu in balbezit. Echegoyen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Paez probeert naar een medespeler te passen. Javaloyes is nu in balbezit. Oliva rent richting de bal. Baldé bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldé haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Brutales Esqueletos - Maverick Júnior 0:1

39e minuut.
Espiga kopt de bal weg. Inworp. Naranjo met de inworp. Cubillos is nu in balbezit. Cubillos geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brutales Esqueletos 51%, Maverick Júnior 49%.
Brutales Esqueletos - Maverick Júnior 0:1

50e minuut.
Klungelig pakt Oliva de bal. Valenti rent richting de bal. Valenti geeft een lange en hoge pass. Echegoyen rent richting de bal. Echegoyen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Cosculluela zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Naranjo rent richting de bal. Naranjo speelt de bal door. Echegoyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Echegoyen schiet op doel. Chicote probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Brutales Esqueletos - Maverick Júnior 1:1

63e minuut.
Oliva is nu in balbezit. Garay verovert de bal door een tackle van achteren. Garay passt de bal zonder na te denken. Cubillos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubillos draait met de bal, schiet en ... Chicote kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Brutales Esqueletos - Maverick Júnior 2:1

80e minuut.
Batista probeert naar een medespeler te passen. Pereira kopt de bal weg. Oliva is nu in balbezit. Baldé bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldé draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brutales Esqueletos 57%, Maverick Júnior 43%.
Brutales Esqueletos - Maverick Júnior 2:1