Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Mixco Municipal CDF
532 Tactiek 442
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 19.9
zwak Schieten zwak
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


18e minuut.
Barrio controleert de bal met de borst. Vadillo rent richting de bal. Met opzet legt Barrio zijn tegenspeler op de grond. Barrio krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Diego geeft een hoge lob. Barrio bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrio geeft een hoge lob. Ochoa is nu in balbezit. Ochoa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Mixco - Municipal CDF 1:0

40e minuut.
Passivo heeft problemen om de bal te vangen. Costas bereikt de bal nog maar net als eerste. Costas geeft de bal voor. Urbina is nu in balbezit. Urbina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Deportivo Mixco - Municipal CDF 1:1

43e minuut.
Vadillo rent richting de bal. Vadillo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barrio met de inworp. Lindome geeft de bal voor. Caballero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Mixco 42%, Municipal CDF 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Deportivo Mixco - Municipal CDF 1:1

52e minuut.
Inworp. Lindome zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Redondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmirsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Əmirsoy geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Costas geeft de bal voor. Cebrian is nu in balbezit. Cebrian geeft een hoge lob. Passivo rent richting de bal. Passivo haalt uit met een fantastische trap. Caballero bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Barrio met een snelle inworp. Ochoa rent richting de bal. Echevarria legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Echevarria krijgt een gele kaart. Ochoa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Echevarria speelt de bal door. Harush zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Caballero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Mixco - Municipal CDF 2:1

78e minuut.
Corte probeert naar een medespeler te passen. Ochoa rent richting de bal. Ochoa passt de bal zonder na te denken. Passivo bereikt de bal nog maar net als eerste. Passivo schiet op doel. Caballero bokst de bal weg.

80e minuut.
Barrio geeft een hoge lob. Daar is Passivo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa schiet op doel. Caballero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Mixco - Municipal CDF 3:1

84e minuut.
Əmirsoy passt de bal met de wreef. Harush rent richting de bal. Harush geeft een hoge lob. Dorta rent richting de bal. Dorta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Mixco - Municipal CDF 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Mixco 40%, Municipal CDF 60%.
Deportivo Mixco - Municipal CDF 3:2