Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Super Tigres Burgos FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 21.3
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


7e minuut.
Benítez kan de bal niet met de borst controleren. Ugarriza is nu in balbezit. Ugarriza met een sublieme pass. Celis rent richting de bal. Celis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Batista kopt de bal weg. Ugarriza rent richting de bal. Ugarriza probeert naar een medespeler te passen. Celis bereikt de bal nog maar net als eerste. Celis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Ugarriza met een sublieme pass. Celis is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Carpio. Carpio krijgt een gele kaart. Celis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tellaeche zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Batista rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Batista neemt de hoekschop. Donoso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Super Tigres 36%, Burgos FC 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Super Tigres - Burgos FC 0:0

88e minuut.
Obert rent richting de bal. Chiner onderschept slim de pass. Agüero is nu in balbezit. Chiner onderschept slim de pass. Chiner haalt uit met een fantastische trap. Trujillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cordero rent richting de bal. Cordero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Tigres - Burgos FC 0:1

90e minuut.
Paradas rent richting de bal. Chiner is nu in balbezit. Paradas maakt een afschuwelijke overtreding. Paradas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Super Tigres 56%, Burgos FC 44%.
Super Tigres - Burgos FC 0:1