Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Leones Peligrosos Zorros
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 17.6
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Fontaneda geeft de bal voor. Bernal heeft problemen om de bal te vangen. Morales probeert naar een medespeler te passen. Avila rent richting de bal. Avila haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Benítez rent richting de bal. Bernal verovert de bal door een tackle van achteren. Bernal probeert naar een medespeler te passen. Marquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Marquez haalt uit met een fantastische trap. Valadez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ribas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Leones - Peligrosos Zorros 1:0

29e minuut.
Dulac rent richting de bal. Avila onderschept slim de pass. Benítez bereikt de bal nog maar net als eerste. Benítez haalt uit met een fantastische trap. Valiente werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Leones - Peligrosos Zorros 1:1

31e minuut.
Marquez passt de bal met de wreef. Balboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Balboa probeert naar een medespeler te passen. Ribas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Fontaneda geeft een hoge lob. Inworp. Swisher met een snelle inworp. Benítez is nu in balbezit. Benítez haalt uit met een fantastische trap. Valiente bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Benítez verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Avila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benítez bereikt de bal nog maar net als eerste. Avila bereikt de bal nog maar net als eerste. Avila draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Leones - Peligrosos Zorros 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Leones 54%, Peligrosos Zorros 46%.
AC Leones - Peligrosos Zorros 1:2

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Balboa met de inworp. Cordoba probeert naar een medespeler te passen. Avila rent richting de bal. Avila draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Leones 41%, Peligrosos Zorros 59%.
AC Leones - Peligrosos Zorros 1:2