Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Elegantes Osos Peligrosos Chaparros
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 18
matig Schieten zwak
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Chacon is nu in balbezit. Campos is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Font. Font krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Corchete bereikt de bal nog maar net als eerste. Corchete geeft een hoge lob. Font bereikt de bal nog maar net als eerste. Font haalt uit met een fantastische trap. Camargo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Corchete geeft een hoge lob. Daar is Chiriboga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Font is nu in balbezit. Font schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Elegantes Osos - Peligrosos Chaparros 1:0

19e minuut.
Duque passt de bal in één keer door. Chacon bereikt de bal nog maar net als eerste. Font onderschept slim de pass. Font draait met de bal, schiet en ... Camargo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elegantes Osos - Peligrosos Chaparros 2:0

25e minuut.
Campos speelt de bal door. Chiriboya bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiriboya passt de bal zonder na te denken. Aller bereikt de bal nog maar net als eerste. Aller haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Campos is nu in balbezit. Campos passt de bal zonder na te denken. Chiriboya is nu in balbezit. Aller rent richting de bal. Aller haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Elegantes Osos - Peligrosos Chaparros 2:1

33e minuut.
Corchete verovert de bal door een tackle van achteren. Campos onderschept slim de pass. Campos passt de bal in één keer door. Aller is nu in balbezit. Aller schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Corchete bereikt de bal nog maar net als eerste. Corera rent richting de bal. Corera passt de bal met de wreef. Font bereikt de bal nog maar net als eerste. Font schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elegantes Osos 63%, Peligrosos Chaparros 37%.
Elegantes Osos - Peligrosos Chaparros 2:1

49e minuut.
Escobar geeft een lange en hoge pass. Oliveros is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cardenas. Cardenas krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Oliveros geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cardenas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chiriboya is nu in balbezit. Chiriboya draait met de bal, schiet en ... Paal!

68e minuut.
Corera passt de bal zonder na te denken. Aller is nu in balbezit. Aller passt de bal in één keer door. Chiriboya rent richting de bal. Chiriboya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Elegantes Osos - Peligrosos Chaparros 2:2

80e minuut.
Duque heeft problemen om de bal te vangen. Campos kopt de bal weg. Klungelig pakt Corchete de bal. Aller is nu in balbezit. Aller haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Elegantes Osos - Peligrosos Chaparros 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elegantes Osos 50%, Peligrosos Chaparros 50%.
Elegantes Osos - Peligrosos Chaparros 2:3