Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Burgos FC Deportivo Mixco
Normal Tactiek 532
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 22.2
zwak Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Harush geeft een lange en hoge pass. Juárez rent richting de bal. Juárez geeft de bal voor. Chiner rent richting de bal. Chiner draait met de bal, schiet en ... Aller kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Əmirsoy met een sublieme pass. Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortez is nu in balbezit. Ochoa onderschept slim de pass. Ochoa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Passivo bereikt de bal nog maar net als eerste. Passivo geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Cosano de bal onder controle te krijgen. Ochoa is nu in balbezit. Ochoa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Ahumada passt de bal zonder na te denken. Cienfuegos is nu in balbezit. Cienfuegos probeert naar een medespeler te passen. Chiner is nu in balbezit. Chiner haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Burgos FC - Deportivo Mixco 1:0

23e minuut.
Cosano rent richting de bal. Barrio verovert de bal door een tackle van achteren. Barrio passt de bal zonder na te denken. Harush is nu in balbezit. Harush geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Chiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiner met een sublieme pass. Cordero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Burgos FC - Deportivo Mixco 2:0

31e minuut.
Ochoa is nu in balbezit. Cortez verovert de bal door een tackle van achteren. Harush verovert de bal door een tackle van achteren. Passivo bereikt de bal nog maar net als eerste. Passivo draait met de bal, schiet en ... Donoso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Chiner heeft problemen om de bal te vangen. Harush verovert de bal door een tackle van achteren. Harush met een sublieme pass. Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa schiet op doel. Donoso bokst de bal weg.

45e minuut.
Chiner speelt de bal door. Harush bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ahumada. Harush raakt geblesseerd tijdens het duel. Bernardi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Passivo rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Burgos FC - Deportivo Mixco 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burgos FC 56%, Deportivo Mixco 44%.
Burgos FC - Deportivo Mixco 2:1

46e minuut.
Bernardi is nu in balbezit. Chiner onderschept slim de pass. Chiner met een sublieme pass. Cordero rent richting de bal. Cordero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Burgos FC - Deportivo Mixco 3:1

54e minuut.
Benítez is nu in balbezit. Harush onderschept slim de pass. Harush speelt de bal door. Ochoa rent richting de bal. Ochoa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Cordero rent richting de bal. Lindome rent richting de bal. Cordero begaat een overtreding. Lindome raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

56e minuut.
Ochoa rent richting de bal. Harush is nu in balbezit. Passivo bereikt de bal nog maar net als eerste. Passivo draait met de bal, schiet en ... Donoso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Cosano passt de bal in één keer door. Cienfuegos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienfuegos passt de bal zonder na te denken. Cordero is nu in balbezit. Cordero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Burgos FC - Deportivo Mixco 4:1

89e minuut.
Aller met een harde bal richting middenveld. Benítez bereikt de bal nog maar net als eerste. Benítez passt de bal met de wreef. Chiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burgos FC 45%, Deportivo Mixco 55%.
Burgos FC - Deportivo Mixco 4:1