Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Municipal CDF Super Tigres
442 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
31% Spel op eigen helft 69%
12 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
19.6 gemiddelde waardering 18
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


9e minuut.
Redondo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Batista met een snelle inworp. Celis is nu in balbezit. Celis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Echevarria trapt de bal weg. Corte kopt de bal weg. Daar is Agüero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dorta rent richting de bal. Dorta draait met de bal, schiet en ... Trujillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Tellaeche onderschept slim de pass. Tellaeche met een sublieme pass. Klungelig pakt Dorta de bal. Dorta draait met de bal, schiet en ... Trujillo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Municipal CDF - Super Tigres 1:0

38e minuut.
Echevarria geeft een lange en hoge pass. Daar is Tellaeche, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urbina met een sublieme pass. Dorta is nu in balbezit. Dorta haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Municipal CDF 39%, Super Tigres 61%.
Municipal CDF - Super Tigres 1:0

57e minuut.
Tellaeche is nu in balbezit. Tellaeche geeft een lange en hoge pass. Costas kopt de bal weg. Corte rent richting de bal. Corte haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Cuadrado heeft problemen om de bal te vangen. Cebrian bereikt de bal nog maar net als eerste. Cebrian passt de bal met de wreef. Dorta rent richting de bal. Dorta geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Ugarriza met een sublieme pass. Dorta is nu in balbezit. Dorta passt de bal zonder na te denken. Cebrian rent richting de bal. Cebrian geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Corte rent richting de bal. Corte passt de bal zonder na te denken. Ulloa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulloa passt de bal met de wreef. Cebrian geeft de bal voor. Trujillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Urbina rent richting de bal. Urbina schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Municipal CDF 23%, Super Tigres 77%.
Municipal CDF - Super Tigres 1:0