Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Peligrosos Chaparros AC Leones
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 16.4
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


9e minuut.
Duch geeft een lange en hoge pass. López bereikt de bal nog maar net als eerste. López geeft een hoge lob. Aller rent richting de bal. Aller haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Chiriboya passt de bal in één keer door. Bernal onderschept slim de pass. López bereikt de bal nog maar net als eerste. López geeft een hoge lob. Aller maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Cardenas met een sublieme pass. Daar is Dulac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aller rent richting de bal. Aller schiet op doel. Galende heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Chiriboga is nu in balbezit. Chiriboga probeert naar een medespeler te passen. Aller rent richting de bal. Aller schiet op doel. Galende probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peligrosos Chaparros 51%, AC Leones 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Peligrosos Chaparros - AC Leones 0:0

54e minuut.
Ribas kopt de bal weg. Fontaneda speelt de bal door. Escobar is nu in balbezit. Chiriboya onderschept slim de pass. Chiriboya geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Dulac bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiriboya verovert de bal door een tackle van achteren. Aller rent richting de bal. Aller draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Peligrosos Chaparros - AC Leones 1:0

69e minuut.
Marquez geeft de bal voor. Chacon kan de bal niet met de borst controleren. Chacon met een sublieme pass. Bernal is nu in balbezit. Bernal geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Corera rent richting de bal. Corera passt de bal met de wreef. Aller is nu in balbezit. Chiriboya is nu in balbezit. Chiriboya haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Escobar verovert de bal door een tackle van achteren. Escobar speelt de bal door. Campos speelt de bal door. Marquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Marquez geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Marquez rent richting de bal. Marquez passt de bal zonder na te denken. Chiriboga heeft problemen om de bal te vangen. Ribas bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Peligrosos Chaparros - AC Leones 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peligrosos Chaparros 42%, AC Leones 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Peligrosos Chaparros - AC Leones 1:1