Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Peligrosos Zorros Elegantes Osos
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Cervera geeft een lange en hoge pass. Avila probeert de bal aan de voet te houden. Iglesias speelt de bal door. Font rent richting de bal. Font schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Benítez geeft een lange en hoge pass. Avila probeert de bal met de borst te controleren. Swisher rent richting de bal. Swisher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Peligrosos Zorros - Elegantes Osos 1:0

20e minuut.
Cervera speelt de bal door. Iglesias is nu in balbezit. Iglesias passt de bal in één keer door. Font is nu in balbezit. Font haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Adrian trapt de bal weg van het doel. Duque kopt de bal weg. Klungelig pakt Reyes de bal. Font is nu in balbezit. Font draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Cervantes onderschept slim de pass. Cervantes geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Delfino de bal. Avila rent richting de bal. Avila draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Swisher heeft problemen om de bal te vangen. Oliveros onderschept slim de pass. Oliveros met een sublieme pass. Benítez rent richting de bal. Benítez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Avila is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Peligrosos Zorros - Elegantes Osos 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peligrosos Zorros 36%, Elegantes Osos 64%.
Peligrosos Zorros - Elegantes Osos 2:0

48e minuut.
Benítez is nu in balbezit. Benítez geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Oliveros de bal onder controle te krijgen. Swisher rent richting de bal. Swisher haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Duque is nu in balbezit. Duque passt de bal zonder na te denken. Reyes rent richting de bal. Font onderschept slim de pass. Font haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Morales passt de bal in één keer door. Benítez bereikt de bal nog maar net als eerste. Benítez haalt uit met een fantastische trap. Daar is Avila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avila schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Peligrosos Zorros - Elegantes Osos 3:0

61e minuut.
Oliveros rent richting de bal. Swisher rent richting de bal. Swisher passt de bal in één keer door. Avila bereikt de bal nog maar net als eerste. Avila draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Morales passt de bal zonder na te denken. Benítez rent richting de bal. Benítez passt de bal in één keer door. Avila is nu in balbezit. Avila draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Swisher raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vargas komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Delfino rent richting de bal. Delfino probeert naar een medespeler te passen. Font is nu in balbezit. Font haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ramiro de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Peligrosos Zorros - Elegantes Osos 3:1

88e minuut.
Oliveros bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas onderschept slim de pass. Corleto rent richting de bal. Vargas onderschept slim de pass. Vargas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Peligrosos Zorros - Elegantes Osos 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peligrosos Zorros 49%, Elegantes Osos 51%.
Peligrosos Zorros - Elegantes Osos 4:1