Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maverick Júnior Municipal CDF
Normal Tactiek 442
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 20.1
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


15e minuut.
Redondo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Corte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corte probeert naar een medespeler te passen. Dorta is nu in balbezit. Dorta schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Vadillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Escudero verovert de bal door een tackle van achteren. Escudero geeft de bal voor. Klungelig pakt Baldé de bal. Baldé haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Ulloa is nu in balbezit. Javaloyes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ulloa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Redondo met een snel genomen vrije trap. Escolar heeft problemen om de bal te vangen. Urbina met een sublieme pass. Dorta is nu in balbezit. Dorta schiet op doel. Chicote kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Chornet geeft een lange en hoge pass. Inworp. Paniagua met een snelle inworp. Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Pereira bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira geeft een hoge lob. Klungelig pakt Paniagua de bal. Redondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Redondo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Oliva rent richting de bal. Baldé is nu in balbezit. Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldé rent richting de bal. Baldé draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Pereira verovert de bal door een tackle van achteren. Escudero rent richting de bal. Escudero passt de bal in één keer door. Baldé rent richting de bal. Baldé haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Maverick Júnior - Municipal CDF 1:0

41e minuut.
Dorta is nu in balbezit. Dorta geeft een lange en hoge pass. Javaloyes is nu in balbezit. Urbina rent richting de bal. Urbina haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Alegría de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maverick Júnior 48%, Municipal CDF 52%.
Maverick Júnior - Municipal CDF 1:0

51e minuut.
Pereira onderschept slim de pass. Pereira passt de bal in één keer door. Escudero met een sublieme pass. Baldé rent richting de bal. Baldé draait met de bal, schiet en ... Caballero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Redondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Javaloyes onderschept slim de pass. Javaloyes speelt de bal door. Daar is Baldé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baldé draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Daar is Dorta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alegría bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorta rent richting de bal. Dorta schiet op doel. Chicote werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Maverick Júnior - Municipal CDF 1:1

78e minuut.
Baldé is nu in balbezit. Costas begaat een overtreding. Baldé is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pereira zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Caballero speelt de bal door. Pereira kopt de bal weg. Daar is Baldé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baldé schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Redondo geeft een lange en hoge pass. Espiga rent richting de bal. Espiga geeft de bal voor. Paniagua is nu in balbezit. Paniagua geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maverick Júnior 43%, Municipal CDF 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Maverick Júnior - Municipal CDF 1:1