Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Super Tigres Peligrosos Chaparros
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Corera passt de bal in één keer door. Paradas rent richting de bal. Paradas geeft de bal voor. Celis is nu in balbezit. Celis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Cuadrado rent richting de bal. Cuadrado geeft een hoge lob. Chiriboga is nu in balbezit. Celis rent richting de bal. Celis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Celis onderschept slim de pass. Celis probeert naar een medespeler te passen. Corera rent richting de bal. Ugarriza onderschept slim de pass. Ugarriza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Tigres - Peligrosos Chaparros 1:0

21e minuut.
Chiriboya verovert de bal door een tackle van achteren. Cuadrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuadrado probeert naar een medespeler te passen. Celis rent richting de bal. Celis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Cuadrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuadrado passt de bal in één keer door. Campos probeert naar een medespeler te passen. Chiriboya heeft problemen om de bal te vangen. Chiriboya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Super Tigres - Peligrosos Chaparros 1:1

34e minuut.
Campos geeft een lange en hoge pass. Valverde kopt de bal weg. Klungelig pakt Agüero de bal. Aller rent richting de bal. Aller schiet op doel. Paal!

38e minuut.
Duch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Corera bereikt de bal nog maar net als eerste. Corera probeert naar een medespeler te passen. Chiriboya is nu in balbezit. Chiriboya schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Ugarriza is nu in balbezit. Ugarriza haalt uit met een fantastische trap. Campos probeert de bal aan de voet te houden. Celis rent richting de bal. Celis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Super Tigres 36%, Peligrosos Chaparros 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Super Tigres - Peligrosos Chaparros 1:1

47e minuut.
Saez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Campos rent richting de bal. Cuadrado tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cuadrado krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Cardenas verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cardenas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chiriboya is nu in balbezit. Chiriboya haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Campos passt de bal zonder na te denken. Aller bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Agüero krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Celis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ugarriza rent richting de bal. Ugarriza passt de bal zonder na te denken. Celis bereikt de bal nog maar net als eerste. Celis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Super Tigres 54%, Peligrosos Chaparros 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Super Tigres - Peligrosos Chaparros 1:1