Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Leones CA Nueva Chicago
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 16.3
waardeloos Schieten matig
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


12e minuut.
Bernal geeft de bal voor. Corleto probeert de bal aan de voet te houden. Marquez kopt de bal weg. Ribas rent richting de bal. Ribas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Bernal passt de bal met de wreef. Escobar is nu in balbezit. Met opzet legt Estrada zijn tegenspeler op de grond. Estrada is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

15e minuut.
Aguayo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Andre met een snelle inworp. Marquez is nu in balbezit. Marquez geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Cervantes met een harde bal richting middenveld. Daar is Escobar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salome bereikt de bal nog maar net als eerste. Salome haalt uit met een fantastische trap. Dulac probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Escobar passt de bal in één keer door. Daar is Marquez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marquez passt de bal in één keer door. Ribas rent richting de bal. Ribas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Corleto is nu in balbezit. Corleto geeft een hoge lob. Fontaneda speelt de bal door. Salome rent richting de bal. Salome haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Leones - CA Nueva Chicago 0:1

31e minuut.
Corleto is nu in balbezit. Corleto geeft een hoge lob. Daar is Galende, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salome bereikt de bal nog maar net als eerste. Salome schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Ribas rent richting de bal. Marquez rent richting de bal. Cervantes verovert de bal door een tackle van achteren. Ribas onderschept slim de pass. Ribas draait met de bal, schiet en ... Andre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Leones 50%, CA Nueva Chicago 50%.
AC Leones - CA Nueva Chicago 0:1

46e minuut.
Escoriaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Corleto rent richting de bal. Marquez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Corleto raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

51e minuut.
Bernal heeft problemen om de bal te vangen. Corleto verovert de bal door een tackle van achteren. Corleto met een sublieme pass. Salome is nu in balbezit. Salome haalt uit met een fantastische trap. Valiente kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Corleto met een sublieme pass. Force bereikt de bal nog maar net als eerste. Force probeert naar een medespeler te passen. Salome rent richting de bal. Salome draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Leones - CA Nueva Chicago 0:2

62e minuut.
Marquez rent richting de bal. Marquez geeft een hoge lob. Daar is González, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Diaz zal de hoekschop nemen. Andre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ribas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervantes legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ribas raakt geblesseerd tijdens het duel. Marquez neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Leones - CA Nueva Chicago 1:2

71e minuut.
Fontaneda geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pastor met de inworp. Salome is nu in balbezit. Salome draait met de bal, schiet en ... Valiente verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Leones - CA Nueva Chicago 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Leones 44%, CA Nueva Chicago 56%.
AC Leones - CA Nueva Chicago 1:3