Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Millonarios Chaparros FC Perros
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
15 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18.9
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


14e minuut.
Daar is Andres, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galan onderschept slim de pass. Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleman bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Alegría geeft een lange en hoge pass. Daar is Vaquero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Estrada is nu in balbezit. Estrada geeft een hoge lob. Duarte krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

17e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gomes geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kaba kopt de bal weg. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Ubiera is nu in balbezit. Galan onderschept slim de pass. Galan passt de bal zonder na te denken. Duarte rent richting de bal. Duarte schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Andres geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gomes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aleman bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Millonarios Chaparros - FC Perros 1:0

29e minuut.
Salgado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Kaba de bal. Kaba met een sublieme pass. Ubiera rent richting de bal. Ubiera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Ubiera is nu in balbezit. Bangoura bereikt de bal nog maar net als eerste. Galan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Galan krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Galan bereikt de bal nog maar net als eerste. Galan probeert naar een medespeler te passen. Duarte rent richting de bal. Duarte schiet op doel. Ibar probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Millonarios Chaparros 47%, FC Perros 53%.
Millonarios Chaparros - FC Perros 1:0

60e minuut.
Galan speelt de bal door. Klungelig pakt Duarte de bal. Valenti is nu in balbezit. Duarte verovert de bal door een tackle van achteren. Duarte haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Riabeyo speelt de bal door. Barrios rent richting de bal. Barrios passt de bal met de wreef. Duarte rent richting de bal. Duarte schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Inworp. Gomes met een snelle inworp. Aleman kan de bal niet met de borst controleren. Aleman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Millonarios Chaparros - FC Perros 2:0

72e minuut.
Galan rent richting de bal. Bangoura onderschept slim de pass. Bangoura met een sublieme pass. Ubiera is nu in balbezit. Ubiera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Ubiera is nu in balbezit. Galan verovert de bal door een tackle van achteren. Ubiera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ubiera krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Millonarios Chaparros 47%, FC Perros 53%.
Millonarios Chaparros - FC Perros 2:0