Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Millonarios Monos Real Unión Deportiva
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


15e minuut.
Frutos is nu in balbezit. Pezzarossi probeert naar een medespeler te passen. Valadez heeft problemen om de bal te vangen. Valadez probeert naar een medespeler te passen. Frutos geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Pezzarossi is nu in balbezit. Degollada is nu in balbezit. Pezzarossi is nu in balbezit. Degollada rent richting de bal. Degollada haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Frutos bereikt de bal nog maar net als eerste. Degollada onderschept slim de pass. Degollada passt de bal zonder na te denken. Pezzarossi rent richting de bal. Pezzarossi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Millonarios Monos - Real Unión Deportiva 1:0

28e minuut.
Na een snelle pass probeert Redondo de bal onder controle te krijgen. Cobo is nu in balbezit. Redondo is nu in balbezit. Cobo verovert de bal door een tackle van achteren. Cobo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Millonarios Monos 38%, Real Unión Deportiva 62%.
Millonarios Monos - Real Unión Deportiva 1:0

48e minuut.
Na een snelle pass probeert Cubillo de bal onder controle te krijgen. Corzos rent richting de bal. Corzos met een sublieme pass. Cobo is nu in balbezit. Cobo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Inworp. Obert met een snelle inworp. Valadez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezzarossi onderschept slim de pass. Pezzarossi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Cadena geeft de bal voor. Obert kopt de bal weg. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Degollada verovert de bal door een tackle van achteren. Degollada haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Cadena passt de bal zonder na te denken. Degollada is nu in balbezit. Degollada geeft de bal voor. Pezzarossi rent richting de bal. Pezzarossi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Millonarios Monos - Real Unión Deportiva 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Millonarios Monos 70%, Real Unión Deportiva 30%.
Millonarios Monos - Real Unión Deportiva 2:0