Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Perros CSD SANJUANEROS
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 24.4
zwak Schieten zwak
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


3e minuut.
Andres is nu in balbezit. Chaves verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Cuadrado de bal. Chaves rent richting de bal. Chaves haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Perros - CSD SANJUANEROS 0:1

10e minuut.
Klungelig pakt Ubiera de bal. Andres bereikt de bal nog maar net als eerste. Chulvi rent richting de bal. Chulvi passt de bal met de wreef. Cuadrado rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Bangoura rent richting de bal. Chulvi verovert de bal door een tackle van achteren. Chulvi probeert naar een medespeler te passen. Cuadrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuadrado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Salgado rent richting de bal. Salgado passt de bal met de wreef. Daar is Kaba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chaves rent richting de bal. Chaves draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Chulvi speelt de bal door. Chaves bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaves passt de bal zonder na te denken. Bangoura rent richting de bal. Bangoura schiet op doel. Aviles kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Perros 72%, CSD SANJUANEROS 28%.
FC Perros - CSD SANJUANEROS 0:1

46e minuut.
Ramia bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado onderschept slim de pass. Salgado speelt de bal door. Chaves bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaves geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Ruiz heeft problemen om de bal te vangen. Ruiz geeft de bal voor. Daar is Bangoura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bangoura draait met de bal, schiet en ... Aviles werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Perros - CSD SANJUANEROS 1:1

74e minuut.
Valenti rent richting de bal. Pablo onderschept slim de pass. Pablo met een sublieme pass. Cuadrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuadrado haalt uit met een fantastische trap. Ibar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Perros 55%, CSD SANJUANEROS 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Perros - CSD SANJUANEROS 1:1