Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
R Madrid CF Millonarios Chaparros
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Alegría heeft problemen om de bal te vangen. Kaba rent richting de bal. Alegría begaat een overtreding. Alegría krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Aguilar probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cubas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cubas passt de bal met de wreef. Kaba is nu in balbezit. Kaba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
R Madrid CF - Millonarios Chaparros 1:0

13e minuut.
Klungelig pakt Barrios de bal. Gaitan geeft een hoge lob. Daar is Machón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaba is nu in balbezit. Kaba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Cubas is nu in balbezit. Aleman onderschept slim de pass. Aleman speelt de bal door. Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: R Madrid CF 64%, Millonarios Chaparros 36%.
R Madrid CF - Millonarios Chaparros 1:0

65e minuut.
Rabadan trapt de bal weg van het doel. Estrada kopt de bal weg. Klungelig pakt Armas de bal. Duarte is nu in balbezit. Duarte schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Dostals verovert de bal door een tackle van achteren. Dostals met een sublieme pass. Riabeyo is nu in balbezit. Riabeyo geeft een hoge lob. Estrada kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Zabala zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gaitan probeert naar een medespeler te passen. Kaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaba haalt uit met een fantastische trap. Martinez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
R Madrid CF - Millonarios Chaparros 2:0

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gomes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Aleman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aleman geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Armas de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
R Madrid CF - Millonarios Chaparros 2:1

80e minuut.
Cubas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubas schiet op doel. Riabeyo kopt de bal weg. Kaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaba schiet op doel. Martinez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Estrada met een sublieme pass. Aleman is nu in balbezit. Aleman passt de bal met de wreef. Duarte rent richting de bal. Duarte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
R Madrid CF - Millonarios Chaparros 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: R Madrid CF 47%, Millonarios Chaparros 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
R Madrid CF - Millonarios Chaparros 2:2