Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Unión Deportiva Cushin
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 20.1
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Saez rent richting de bal. Frutos onderschept slim de pass. Frutos probeert naar een medespeler te passen. Cobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cobo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Delfino trapt de bal weg van het doel. Frutos is nu in balbezit. Salcedo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Salcedo krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Valenti onderschept slim de pass. Valenti passt de bal met de wreef. Saez is nu in balbezit. Swisher rent richting de bal. Swisher haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Unión Deportiva - Cushin 0:1

13e minuut.
Corzos onderschept slim de pass. Saez onderschept slim de pass. Saez passt de bal in één keer door. Cobo is nu in balbezit. Cobo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Salcedo speelt de bal door. Camacho bereikt de bal nog maar net als eerste. Camacho speelt de bal door. Cervatos rent richting de bal. Cervatos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Cardoso met de inworp. Valenti heeft problemen om de bal te vangen. Valenti passt de bal met de wreef. Swisher bereikt de bal nog maar net als eerste. Swisher schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Cobo is nu in balbezit. Ruiz rent richting de bal. Cobo verovert de bal door een tackle van achteren. Cobo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Cobo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Unión Deportiva - Cushin 1:1

29e minuut.
Cobo is nu in balbezit. Valenti rent richting de bal. Corzos begaat een overtreding. Corzos krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Unión Deportiva 57%, Cushin 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Unión Deportiva - Cushin 1:1

46e minuut.
Cobo probeert de bal aan de voet te houden. Valadez is nu in balbezit. Swisher onderschept slim de pass. Saez bereikt de bal nog maar net als eerste. Saez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Valdes met de inworp. Salcedo speelt de bal door. Swisher is nu in balbezit. Saez rent richting de bal. Saez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Salcedo probeert naar een medespeler te passen. Corchete probeert naar een medespeler te passen. Cobo rent richting de bal. Cobo haalt uit met een fantastische trap. Ruiz probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat. Echenique verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Salcedo passt de bal met de wreef. Valdes bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdes passt de bal in één keer door. Cobo rent richting de bal. Cobo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Unión Deportiva 55%, Cushin 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Unión Deportiva - Cushin 1:1