Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Super Rojos R Madrid CF
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 17.7
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Cubas probeert naar een medespeler te passen. Leonardo rent richting de bal. Leonardo passt de bal zonder na te denken. Bustamante is nu in balbezit. Bustamante draait met de bal, schiet en ... Rabadan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Espigares rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Rojos - R Madrid CF 1:0

8e minuut.
Alejos onderschept slim de pass. Alejos geeft een lange en hoge pass. Leonardo met een sublieme pass. Espigares heeft problemen om de bal te vangen. Espigares draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Super Rojos - R Madrid CF 2:0

9e minuut.
Kaba probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cubas de bal. Bustamante onderschept slim de pass. Espigares is nu in balbezit. Espigares schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Rojos - R Madrid CF 3:0

19e minuut.
Daar is Cubas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quezada rent richting de bal. Cubas verovert de bal door een tackle van achteren. Cubas draait met de bal, schiet en ... Beltran probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Rojos - R Madrid CF 3:1

27e minuut.
Galan geeft de bal voor. Cornejo probeert de bal aan de voet te houden. Kaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaba haalt uit met een fantastische trap. Beltran werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Rojos - R Madrid CF 3:2

40e minuut.
Ponciano geeft een hoge lob. Alejos kopt de bal weg. Contador rent richting de bal. Bustamante verovert de bal door een tackle van achteren. Bustamante haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Super Rojos 48%, R Madrid CF 52%.
Super Rojos - R Madrid CF 3:2

88e minuut.
Espigares draait met de bal, schiet en ... Ponciano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Leonardo kopt de bal weg. Espigares is nu in balbezit. Espigares haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Super Rojos 46%, R Madrid CF 54%.
Super Rojos - R Madrid CF 3:2