Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CSD Tomaditos FC Perros
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 20.2
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Ruiz verovert de bal door een tackle van achteren. Ruiz met een sublieme pass. Concha bereikt de bal nog maar net als eerste. Escorza is nu in balbezit. Escorza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Salgado rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Salgado geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bangoura springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Ibar met een harde bal richting middenveld. Canseco kopt de bal weg. Gutiérrez geeft een lange en hoge pass. Daar is Escorza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Escorza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Andres rent richting de bal. Ubiera rent richting de bal. Ubiera passt de bal zonder na te denken. Bangoura is nu in balbezit. Bangoura draait met de bal, schiet en ... Cordova verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Gutiérrez passt de bal met de wreef. Gomez De Castro is nu in balbezit. Ubiera verovert de bal door een tackle van achteren. Ubiera geeft een hoge lob. Bangoura krijgt zijn hoofd ertegen. Cordova bokst de bal weg.

43e minuut.
Doeltrap. Cordova met een harde bal richting middenveld. Concha kopt de bal weg. Ubiera rent richting de bal. Ubiera schiet op doel. Cordova probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Riabeyo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Cordova probeert naar een medespeler te passen. Concha kopt de bal weg. Daar is Recatala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bangoura rent richting de bal. Bangoura draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CSD Tomaditos - FC Perros 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSD Tomaditos 47%, FC Perros 53%.
CSD Tomaditos - FC Perros 0:1

46e minuut.
Ubiera probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bangoura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bangoura verovert de bal door een tackle van achteren. Bangoura schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Canseco heeft problemen om de bal te vangen. Canseco geeft een hoge lob. Gutiérrez is nu in balbezit. Gutiérrez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CSD Tomaditos - FC Perros 1:1

86e minuut.
Valenti probeert naar een medespeler te passen. Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz met een sublieme pass. Bangoura heeft problemen om de bal te vangen. Bangoura haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSD Tomaditos 51%, FC Perros 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CSD Tomaditos - FC Perros 1:1