Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CSD SANJUANEROS Peligrosos Venados
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24 gemiddelde waardering 17
zwak Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Cotorro speelt de bal door. Font is nu in balbezit. Font met een sublieme pass. Saco bereikt de bal nog maar net als eerste. Saco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Parra is nu in balbezit. Chaves bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaves passt de bal zonder na te denken. Cuadrado heeft problemen om de bal te vangen. Cuadrado haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CSD SANJUANEROS - Peligrosos Venados 1:0

25e minuut.
Inworp. Ramia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chulvi is nu in balbezit. Chulvi geeft de bal voor. Fagoaga kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Chulvi passt de bal met de wreef. Cienfuegos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuadrado tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cuadrado krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Escrihuela rent richting de bal. Escrihuela geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pablo met een snelle inworp. Chaves geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Fagoaga geeft de bal voor. Inworp. Ramia met de inworp. Chaves is nu in balbezit. Chaves schiet op doel. Machón bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSD SANJUANEROS 54%, Peligrosos Venados 46%.
CSD SANJUANEROS - Peligrosos Venados 1:0

50e minuut.
Daar is Chaves, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cienfuegos bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cuevas. Cuevas krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Chulvi verovert de bal door een tackle van achteren. Chulvi probeert naar een medespeler te passen. Chaves met een sublieme pass. Cuadrado is nu in balbezit. Cuadrado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSD SANJUANEROS 35%, Peligrosos Venados 65%.
CSD SANJUANEROS - Peligrosos Venados 1:0