Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cushin Ancianos Venados
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.9
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Escribano geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bustamante met een snelle inworp. Cervera rent richting de bal. Cervera geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Swisher rent richting de bal. Vaz onderschept slim de pass. Vaz met een sublieme pass. Saez is nu in balbezit. Saez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Cushin - Ancianos Venados 1:0

27e minuut.
Vara is nu in balbezit. Saez onderschept slim de pass. Saez speelt de bal door. Swisher is nu in balbezit. Swisher haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cushin - Ancianos Venados 2:0

32e minuut.
Valenti met een sublieme pass. Beltran bereikt de bal nog maar net als eerste. Beltran speelt de bal door. Saez is nu in balbezit. Saez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cushin - Ancianos Venados 3:0

39e minuut.
Cueva rent richting de bal. Saez verovert de bal door een tackle van achteren. Swisher rent richting de bal. Saez bereikt de bal nog maar net als eerste. Saez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cushin - Ancianos Venados 4:0

43e minuut.
Cueva speelt de bal door. Valenti rent richting de bal. Valenti probeert naar een medespeler te passen. Swisher bereikt de bal nog maar net als eerste. Swisher haalt uit met een fantastische trap. Morales probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cushin 50%, Ancianos Venados 50%.
Cushin - Ancianos Venados 4:0

56e minuut.
Beltran geeft een hoge lob. Escribano is nu in balbezit. Met opzet legt Bustamante zijn tegenspeler op de grond. Escribano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Saez wilt de vrije trap nemen. Morales bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Unanue raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Obando komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Obando met een sublieme pass. Valenti is nu in balbezit. Valenti passt de bal in één keer door. Swisher is nu in balbezit. Swisher draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Gabriel geeft een hoge lob. Inworp. Pérez met een snelle inworp. Saez is nu in balbezit. Saez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Cervera probeert de bal aan de voet te houden. Obando rent richting de bal. Obando speelt de bal door. Agustin rent richting de bal. Agustin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cushin 42%, Ancianos Venados 58%.
Cushin - Ancianos Venados 4:0