Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Millenials Fc Peligrosos Zorros
442 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Refojo passt de bal zonder na te denken. Arce rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Conesa. Arce is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Refojo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Arraiza bokst de bal weg. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Millenials Fc - Peligrosos Zorros 1:0

5e minuut.
Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrera bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Reyes. Barrera is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cortina met een snel genomen vrije trap. Ramos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Diez rent richting de bal. Diez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Millenials Fc - Peligrosos Zorros 1:1

12e minuut.
Cuevas rent richting de bal. Cuevas geeft een hoge lob. Avalos kopt de bal weg. Diez rent richting de bal. Diez haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Salcedo probeert de bal aan de voet te houden. Cortina rent richting de bal. Cortina passt de bal in één keer door. Arce is nu in balbezit. Arce schiet op doel. Arraiza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Millenials Fc 59%, Peligrosos Zorros 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Millenials Fc - Peligrosos Zorros 1:1

53e minuut.
Cortina rent richting de bal. Corte verovert de bal door een tackle van achteren. Corte geeft een lange en hoge pass. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Cortina rent richting de bal. Obando verovert de bal door een tackle van achteren. Obando passt de bal in één keer door. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Millenials Fc - Peligrosos Zorros 2:1

61e minuut.
Corte is nu in balbezit. Cortina is nu in balbezit. Corte verovert de bal door een tackle van achteren. Corte geeft een lange en hoge pass. Arce springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Salcedo verovert de bal door een tackle van achteren. Salcedo passt de bal zonder na te denken. Echeberria rent richting de bal. Cuevas is nu in balbezit. Cuevas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Millenials Fc - Peligrosos Zorros 2:2

68e minuut.
Obando met een sublieme pass. Parrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Avalos begaat een overtreding. Avalos krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Ruiz passt de bal in één keer door. Corte kan de bal niet met de borst controleren. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela probeert naar een medespeler te passen. Arraiza maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Millenials Fc - Peligrosos Zorros 3:2

77e minuut.
Corte verovert de bal door een tackle van achteren. Corte met een sublieme pass. Klungelig pakt Valenzuela de bal. Valenzuela geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Millenials Fc - Peligrosos Zorros 4:2

87e minuut.
Corte raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Millenials Fc 38%, Peligrosos Zorros 62%.
Millenials Fc - Peligrosos Zorros 4:2