Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Locos Cremas CSD Demonios
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 12
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 17.4
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Machón bereikt de bal nog maar net als eerste. Machón geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zambrano de bal. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Echenique kopt de bal weg. Gallegos is nu in balbezit. Valverde verovert de bal door een tackle van achteren. Flores is nu in balbezit. Flores haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Echenique bereikt de bal nog maar net als eerste. Corera verovert de bal door een tackle van achteren. Corera passt de bal met de wreef. Machón bereikt de bal nog maar net als eerste. Machón draait met de bal, schiet en ... Paal!

21e minuut.
Tena geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Machón de bal. Saiz is nu in balbezit. Machón verovert de bal door een tackle van achteren. Machón haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Machón probeert de bal met de borst te controleren. Machón is nu in balbezit. Machón verovert de bal door een tackle van achteren. Corera is nu in balbezit. Corera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Locos Cremas 51%, CSD Demonios 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Locos Cremas - CSD Demonios 0:0

46e minuut.
Arjona kopt de bal weg. Daar is Machón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Corera krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Corera rent richting de bal. Machón tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Corera is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zambrano zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Machón is nu in balbezit. Machón draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Saiz geeft een lange en hoge pass. Vaya heeft problemen om de bal te vangen. Vaya geeft een lange en hoge pass. Machón rent richting de bal. Machón schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Corera bereikt de bal nog maar net als eerste. Corera passt de bal zonder na te denken. Machón bereikt de bal nog maar net als eerste. Machón haalt uit met een fantastische trap. Salas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cubero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Cubero met een harde bal richting middenveld. Villagrán heeft problemen om de bal te vangen. Villagrán kopt de bal weg. Flores is nu in balbezit. Flores passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Locos Cremas 61%, CSD Demonios 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Locos Cremas - CSD Demonios 0:0