Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Peligrosos Zorros Apestosos Tomaditos
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 19.3
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Echevarri geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Avalos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cuevas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuevas geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Ubińa bereikt de bal nog maar net als eerste. Diez bereikt de bal nog maar net als eerste. Diez passt de bal zonder na te denken. Cuevas is nu in balbezit. Cuevas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Barrera rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barrera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cuevas is nu in balbezit. Cuevas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Elias speelt de bal door. Canseco rent richting de bal. Salcedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Canseco onderschept slim de pass. Canseco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Diez rent richting de bal. Echevarri is nu in balbezit. Diez onderschept slim de pass. Diez schiet op doel. Chapar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peligrosos Zorros - Apestosos Tomaditos 1:0

22e minuut.
Avalos probeert naar een medespeler te passen. Elias rent richting de bal. Elias passt de bal zonder na te denken. Canseco rent richting de bal. Canseco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Peligrosos Zorros - Apestosos Tomaditos 1:1

24e minuut.
Elias passt de bal in één keer door. Canseco is nu in balbezit. Velásquez onderschept slim de pass. Almada onderschept slim de pass. Almada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Peligrosos Zorros - Apestosos Tomaditos 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peligrosos Zorros 45%, Apestosos Tomaditos 55%.
Peligrosos Zorros - Apestosos Tomaditos 1:2

80e minuut.
Velásquez geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Conesa de bal onder controle te krijgen. Canseco bereikt de bal nog maar net als eerste. Canseco draait met de bal, schiet en ... Arraiza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Klungelig pakt Cuevas de bal. Cuevas probeert naar een medespeler te passen. Diez rent richting de bal. Diez schiet op doel. Mora werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Salcedo kopt de bal weg. Echevarri heeft problemen om de bal te vangen. Diez met een sublieme pass. Cuevas rent richting de bal. Cuevas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Peligrosos Zorros - Apestosos Tomaditos 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peligrosos Zorros 50%, Apestosos Tomaditos 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Peligrosos Zorros - Apestosos Tomaditos 2:2