Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Millenials Fc CSD Cremas
442 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
12 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 16.3
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Davila passt de bal met de wreef. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela passt de bal zonder na te denken. Arce rent richting de bal. Arce draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Echeberria geeft de bal voor. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela passt de bal in één keer door. Arce bereikt de bal nog maar net als eerste. Arce haalt uit met een fantastische trap. Paal!

16e minuut.
Refojo is nu in balbezit. Refojo geeft een hoge lob. Machón probeert de bal aan de voet te houden. Arce bereikt de bal nog maar net als eerste. Arce draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Reyes geeft de bal voor. Frutos kopt de bal weg. Arce is nu in balbezit. Arce draait met de bal, schiet en ... Cuesta probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Cuesta met een harde bal richting middenveld. Frutos bereikt de bal nog maar net als eerste. Parrado begaat een overtreding. Frutos moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Frutos kan niet meer verder spelen. Teyssier komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Obando kopt de bal weg. Teyssier probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Arce bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenzuela is nu in balbezit. Valenzuela haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Obando passt de bal zonder na te denken. Reyes is nu in balbezit. Reyes geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Arce de bal onder controle te krijgen. Arce draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Millenials Fc - CSD Cremas 1:0

44e minuut.
Valenzuela probeert de bal aan de voet te houden. Obando is nu in balbezit. Alamo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Alamo moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Alamo schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Millenials Fc 48%, CSD Cremas 52%.
Millenials Fc - CSD Cremas 1:0

51e minuut.
Teyssier bereikt de bal nog maar net als eerste. Refojo onderschept slim de pass. Refojo passt de bal met de wreef. Daar is Valenzuela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valenzuela draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Ubiera bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubiera geeft een hoge lob. Reyes kopt de bal weg. Refojo rent richting de bal. Refojo geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

84e minuut.
Reyes rent richting de bal. Ubiera rent richting de bal. Met opzet legt Reyes zijn tegenspeler op de grond. Reyes krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Millenials Fc 26%, CSD Cremas 74%.
Millenials Fc - CSD Cremas 1:0