Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lentos Pateadores Infames Rojos
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 18.8
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Unanue rent richting de bal. Vara is nu in balbezit. Unanue verovert de bal door een tackle van achteren. Iguereta is nu in balbezit. Iguereta haalt uit met een fantastische trap. Regil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Ayuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Benavente bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayuela schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ayuela krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lentos Pateadores 62%, Infames Rojos 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lentos Pateadores - Infames Rojos 0:0

57e minuut.
Contador geeft een lange en hoge pass. Salazar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Unanue rent richting de bal. Salazar onderschept slim de pass. Salazar geeft een lange en hoge pass. Regodon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Daar is Corbacho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rabanaque bereikt de bal nog maar net als eerste. Corbacho schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rabanaque raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Rabanaque kan niet meer verder spelen. Barrio komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Benavente met een sublieme pass. Vara is nu in balbezit. Paton maakt een afschuwelijke overtreding. Paton krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Ayuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Benavente rent richting de bal. Benavente speelt de bal door. Klungelig pakt Paton de bal. Paton haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lentos Pateadores 54%, Infames Rojos 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lentos Pateadores - Infames Rojos 0:0