Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ghosts team Locos Cremas
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 15.4
hopeloos Schieten hopeloos
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Degollada zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valverde is nu in balbezit. Escorza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Escorza krijgt een gele kaart. Valverde is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Machón zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Villagrán is nu in balbezit. Escorza onderschept slim de pass. Escorza met een sublieme pass. Chulvi rent richting de bal. Chulvi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghosts team - Locos Cremas 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ghosts team 42%, Locos Cremas 58%.
Ghosts team - Locos Cremas 1:0

55e minuut.
Donez rent richting de bal. Villagrán onderschept slim de pass. Villagrán geeft een hoge lob. Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Donez geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Villagrán zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valverde geeft een hoge lob. Pajares probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Marotta controleert de bal met de borst. Marotta probeert naar een medespeler te passen. Castellanos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chulvi is nu in balbezit. Chulvi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ghosts team - Locos Cremas 2:0

83e minuut.
Echeverri trapt de bal weg. Echenique kopt de bal weg. Marotta is nu in balbezit. Valverde is nu in balbezit. Valverde schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Donez rent richting de bal. Donez geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Villagrán zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valverde met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ghosts team 69%, Locos Cremas 31%.
Ghosts team - Locos Cremas 2:0