Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Millenials Fc Millonarios Guerreros
442 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 16.3
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Castañeda is nu in balbezit. Castañeda passt de bal in één keer door. Regodon is nu in balbezit. Regodon haalt uit met een fantastische trap. Ramos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Millenials Fc - Millonarios Guerreros 0:1

31e minuut.
Bustamante geeft een hoge lob. Coteron speelt de bal door. Davila is nu in balbezit. Davila draait met de bal, schiet en ... Gallucci werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Millenials Fc - Millonarios Guerreros 1:1

38e minuut.
Arce bereikt de bal nog maar net als eerste. Arce geeft een hoge lob. Davila rent richting de bal. Davila haalt uit met een fantastische trap. Gallucci werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Millenials Fc - Millonarios Guerreros 2:1

45e minuut.
Covarrubias bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuevas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Covarrubias is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Reyes zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Davila krijgt zijn hoofd ertegen. Gallucci bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Millenials Fc 46%, Millonarios Guerreros 54%.
Millenials Fc - Millonarios Guerreros 2:1

48e minuut.
Umara rent richting de bal. Castañeda verovert de bal door een tackle van achteren. Castañeda met een sublieme pass. Regodon bereikt de bal nog maar net als eerste. Regodon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Millenials Fc - Millonarios Guerreros 2:2

49e minuut.
Arce bereikt de bal nog maar net als eerste. Arce speelt de bal door. Cuevas bereikt de bal nog maar net als eerste. Davila bereikt de bal nog maar net als eerste. Davila haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Parrado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Melgar rent richting de bal. Melgar geeft een lange en hoge pass. Regodon is nu in balbezit. Regodon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Forcades passt de bal in één keer door. Echeberria met een sublieme pass. Daar is Cordova, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Regodon bereikt de bal nog maar net als eerste. Regodon haalt uit met een fantastische trap. Ramos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Refojo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuevas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Refojo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cordova zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Arce rent richting de bal. Arce haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Millenials Fc - Millonarios Guerreros 3:2

89e minuut.
Echeberria geeft een hoge lob. Bautista heeft problemen om de bal te vangen. Sainz is nu in balbezit. Davila verovert de bal door een tackle van achteren. Davila haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Millenials Fc 48%, Millonarios Guerreros 52%.
Millenials Fc - Millonarios Guerreros 3:2