Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Osos Diana Sanchez
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 17.2
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Chamorro rent richting de bal. Chamorro geeft een hoge lob. Duque rent richting de bal. Galindo verovert de bal door een tackle van achteren. Galindo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Cardona rent richting de bal. Galindo rent richting de bal. Cardona is nu in balbezit. Cardona schiet op doel. Varillas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Osos - Diana Sanchez 1:0

26e minuut.
Ahumada geeft de bal voor. Klungelig pakt Arenal de bal. Galindo rent richting de bal. Galindo haalt uit met een fantastische trap. Varillas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Osos - Diana Sanchez 2:0

41e minuut.
Ruano probeert de bal aan de voet te houden. Aguayo is nu in balbezit. Cornejo verovert de bal door een tackle van achteren. Cornejo probeert de bal met de borst te controleren. Cornejo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ruano heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Osos - Diana Sanchez 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Osos 50%, Diana Sanchez 50%.
FC Osos - Diana Sanchez 2:1

52e minuut.
Amado heeft problemen om de bal te vangen. Galindo is nu in balbezit. Amado bereikt de bal nog maar net als eerste. Galindo verovert de bal door een tackle van achteren. Galindo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Ahumada kopt de bal weg. Klungelig pakt Barrientos de bal. Barrientos speelt de bal door. Cornejo rent richting de bal. Cornejo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Ruano is nu in balbezit. Ruano geeft een lange en hoge pass. Cebrian kopt de bal weg. Paez is nu in balbezit. Paez schiet op doel. Farrera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Javaloyes speelt de bal door. Machón is nu in balbezit. Javaloyes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Javaloyes krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Machón is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Machón met een snel genomen vrije trap. Cormenzana geeft een lange en hoge pass. Paez kopt de bal weg. Klungelig pakt Barrientos de bal. Barrientos draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Osos - Diana Sanchez 2:2

76e minuut.
Ibar passt de bal in één keer door. Ahumada is nu in balbezit. Ahumada met een sublieme pass. Galindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galindo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Osos 48%, Diana Sanchez 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Osos - Diana Sanchez 2:2