Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sucios Dragones Diana Sanchez
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 17.7
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


14e minuut.
Klungelig pakt Cormenzana de bal. Cormenzana geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vazquez de bal. Cornejo rent richting de bal. Cornejo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sucios Dragones 62%, Diana Sanchez 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sucios Dragones - Diana Sanchez 0:0

48e minuut.
Pascual is nu in balbezit. Barrientos is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pascual. Pascual krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Pascual met een sublieme pass. Echeberri bereikt de bal nog maar net als eerste. Echeberri passt de bal in één keer door. Telleria is nu in balbezit. Telleria schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Barrientos is nu in balbezit. Barrientos haalt uit met een fantastische trap. Randez kopt de bal weg. Paez is nu in balbezit. Paez draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Pascual rent richting de bal. Pascual geeft de bal voor. Duque heeft problemen om de bal te vangen. Telleria verovert de bal door een tackle van achteren. Telleria schiet op doel. Varillas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sucios Dragones 57%, Diana Sanchez 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sucios Dragones - Diana Sanchez 0:0