Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Duros Demonios Tenebrosos Pitufos
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18
matig Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Oliva met een sublieme pass. Klee rent richting de bal. Klee met een sublieme pass. Aparicio rent richting de bal. Aparicio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Batrés met een harde bal richting middenveld. Klee rent richting de bal. Cordera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cordera krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Westphal onderschept slim de pass. Estrada is nu in balbezit. Estrada speelt de bal door. Aparicio rent richting de bal. Aparicio haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Batrés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Duros Demonios - Tenebrosos Pitufos 1:0

15e minuut.
Aguado passt de bal met de wreef. Iguereta bereikt de bal nog maar net als eerste. López bereikt de bal nog maar net als eerste. Iguereta is nu in balbezit. Iguereta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Estrada passt de bal in één keer door. Aparicio bereikt de bal nog maar net als eerste. Batrés rent richting de bal. Aparicio onderschept slim de pass. Aparicio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Duros Demonios - Tenebrosos Pitufos 2:0

20e minuut.
Requena heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Castro zijn tegenspeler op de grond. Requena raakt geblesseerd tijdens het duel. Requena met een snel genomen vrije trap. Iguereta bereikt de bal nog maar net als eerste. Iguereta draait met de bal, schiet en ... Ramírez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Duros Demonios - Tenebrosos Pitufos 2:1

28e minuut.
Aponte kopt de bal weg. Westphal bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van López. Westphal wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

28e minuut.
Klungelig pakt Aponte de bal. Westphal verovert de bal door een tackle van achteren. Westphal met een sublieme pass. Estrada is nu in balbezit. Estrada haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Requena verovert de bal door een tackle van achteren. Iguereta bereikt de bal nog maar net als eerste. Westphal verovert de bal door een tackle van achteren. López bereikt de bal nog maar net als eerste. López schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Duros Demonios - Tenebrosos Pitufos 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Duros Demonios 50%, Tenebrosos Pitufos 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Duros Demonios - Tenebrosos Pitufos 2:2

50e minuut.
Batrés kopt de bal weg. López rent richting de bal. López probeert naar een medespeler te passen. Iguereta is nu in balbezit. Iguereta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Iguereta kopt de bal weg. Aguado rent richting de bal. Aguado speelt de bal door. Iguereta is nu in balbezit. Iguereta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Aponte is nu in balbezit. López bereikt de bal nog maar net als eerste. López geeft een lange en hoge pass. Iguereta bereikt de bal nog maar net als eerste. Iguereta draait met de bal, schiet en ... Ramírez bokst de bal weg.

62e minuut.
Aguado kopt de bal weg. Castro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Iguereta speelt de bal door. López rent richting de bal. López schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Duros Demonios - Tenebrosos Pitufos 2:3

73e minuut.
Klee is nu in balbezit. Klee geeft de bal voor. Daar is Westphal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Estrada is nu in balbezit. Estrada draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Duros Demonios 42%, Tenebrosos Pitufos 58%.
Duros Demonios - Tenebrosos Pitufos 2:3