Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Contentos Campeones Lentos Reyes
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 16.7
slecht Schieten matig
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Anselmo is nu in balbezit. Anselmo passt de bal met de wreef. Cuerdo is nu in balbezit. Cuerdo draait met de bal, schiet en ... Balbuena probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Daar is Comence, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pasillas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Comence. Comence krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Valverde speelt de bal door. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuerdo onderschept slim de pass. Pasquel rent richting de bal. Pasquel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Contentos Campeones - Lentos Reyes 1:0

21e minuut.
Arellano speelt de bal door. Cuerdo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cuerdo passt de bal in één keer door. Molina rent richting de bal. Molina haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Dieste geeft een hoge lob. Roca kopt de bal weg. Manzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Galendo speelt de bal door. Comence heeft problemen om de bal te vangen. Comence met een sublieme pass. Molina is nu in balbezit. Molina haalt uit met een fantastische trap. Padilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Contentos Campeones 61%, Lentos Reyes 39%.
Contentos Campeones - Lentos Reyes 1:0

83e minuut.
Pasillas bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Comence zijn tegenspeler op de grond. Pasillas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pasillas met een snel genomen vrije trap. Pamies rent richting de bal. Molina onderschept slim de pass. Molina schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Contentos Campeones 56%, Lentos Reyes 44%.
Contentos Campeones - Lentos Reyes 1:0