Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Diana Sanchez Infames Osos
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 18.4
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Barrientos speelt de bal door. Salome bereikt de bal nog maar net als eerste. Salome passt de bal met de wreef. Trigueño bereikt de bal nog maar net als eerste. Trigueño haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Diana Sanchez - Infames Osos 0:1

7e minuut.
Rabadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cormenzana verovert de bal door een tackle van achteren. Cormenzana geeft een lange en hoge pass. Trigueño is nu in balbezit. Trigueño haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Klungelig pakt Cebrian de bal. Salome rent richting de bal. Machón is nu in balbezit. Salome onderschept slim de pass. Salome haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Cornejo rent richting de bal. Batista rent richting de bal. Cornejo verovert de bal door een tackle van achteren. Cornejo schiet op doel. Cossio probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Valenti kopt de bal weg. Machón bereikt de bal nog maar net als eerste. Salome begaat een overtreding. Salome krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Balbuena bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornejo onderschept slim de pass. Barrientos is nu in balbezit. Cornejo rent richting de bal. Cornejo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Batista met een harde bal richting middenveld. Salome kopt de bal weg. Duque bereikt de bal nog maar net als eerste. Salome onderschept slim de pass. Salome schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diana Sanchez 63%, Infames Osos 37%.
Diana Sanchez - Infames Osos 0:1

47e minuut.
Rabadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabadan passt de bal zonder na te denken. Daar is Randez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salome rent richting de bal. Salome haalt uit met een fantastische trap. Varillas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Duque bereikt de bal nog maar net als eerste. Trigueño is nu in balbezit. Duque begaat een overtreding. Duque krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Balbuena bereikt de bal nog maar net als eerste. Balbuena speelt de bal door. Trigueño is nu in balbezit. Trigueño draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Diana Sanchez - Infames Osos 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diana Sanchez 52%, Infames Osos 48%.
Diana Sanchez - Infames Osos 0:2