Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Infames Osos Lentos Reyes
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
32% Spel op eigen helft 68%
13 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 17.1
zwak Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Rabadan met de inworp. Balbuena is nu in balbezit. Manzano maakt een afschuwelijke overtreding. Manzano krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Rabadan is nu in balbezit. Dieste verovert de bal door een tackle van achteren. Dieste probeert naar een medespeler te passen. Molina rent richting de bal. Molina schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Aparicio probeert naar een medespeler te passen. Trigueño bereikt de bal nog maar net als eerste. Balbuena rent richting de bal. Trigueño onderschept slim de pass. Trigueño haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Dorantes rent richting de bal. Dorantes passt de bal met de wreef. Molina rent richting de bal. Molina schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Manzano is nu in balbezit. Manzano haalt uit met een fantastische trap. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Infames Osos - Lentos Reyes 0:1

33e minuut.
Balbuena geeft een hoge lob. Balbuena is nu in balbezit. Salome is nu in balbezit. Salome haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Balbuena de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infames Osos 36%, Lentos Reyes 64%.
Infames Osos - Lentos Reyes 0:1

72e minuut.
Dieste probeert naar een medespeler te passen. Valenti is nu in balbezit. Valenti passt de bal met de wreef. Aparicio is nu in balbezit. Aparicio geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Cruz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Salome. Cruz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cruz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Batista kopt de bal weg. Cossio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dorantes rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Valenti probeert naar een medespeler te passen. Balbuena bereikt de bal nog maar net als eerste. Balbuena passt de bal in één keer door. Trigueño rent richting de bal. Trigueño draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Infames Osos 27%, Lentos Reyes 73%.
Infames Osos - Lentos Reyes 0:1