Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Contentos Campeones Archi Cheros
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 18.2
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Rello onderschept slim de pass. Rello passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Westphal de bal. Cuerdo rent richting de bal. Cuerdo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Contentos Campeones - Archi Cheros 1:0

9e minuut.
Andre kopt de bal weg. Parés probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cozar rent richting de bal. Andre bereikt de bal nog maar net als eerste. Andre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Contentos Campeones - Archi Cheros 1:1

16e minuut.
Arellano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cozar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cozar passt de bal in één keer door. Andre rent richting de bal. Andre haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Bautista bereikt de bal nog maar net als eerste. Bautista geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Roca de bal onder controle te krijgen. Andre is nu in balbezit. Andre haalt uit met een fantastische trap. Padilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pamies geeft een hoge lob. Pasquel is nu in balbezit. Parés tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Parés krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Dorante passt de bal met de wreef. Pasquel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rello met een sublieme pass. Andre rent richting de bal. Andre haalt uit met een fantastische trap. Padilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

38e minuut.
Rello is nu in balbezit. Dorante bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorante met een sublieme pass. Cuerdo is nu in balbezit. Cuerdo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Flores geeft de bal voor. Inworp. Galendo met een snelle inworp. Pasquel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasquel geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Westphal trapt de bal weg. Anselmo rent richting de bal. Cozar maakt een afschuwelijke overtreding. Cozar krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Contentos Campeones 48%, Archi Cheros 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Contentos Campeones - Archi Cheros 1:1

80e minuut.
Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Bautista speelt de bal door. Cozar met een sublieme pass. Andre is nu in balbezit. Andre schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Contentos Campeones 48%, Archi Cheros 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Contentos Campeones - Archi Cheros 1:1