Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guerreros GT Pequeńos Chaparros
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 17.1
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


16e minuut.
Castellanos geeft een hoge lob. Galendo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galendo speelt de bal door. Cidon rent richting de bal. Cidon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Bernaldo verovert de bal door een tackle van achteren. Bernaldo speelt de bal door. Martinez bereikt de bal nog maar net als eerste. Aller onderschept slim de pass. Aller draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guerreros GT 47%, Pequeńos Chaparros 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Guerreros GT - Pequeńos Chaparros 0:0

61e minuut.
Klungelig pakt Najera de bal. Bernaldo rent richting de bal. Met opzet legt Najera zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Najera naar de kleedkamers voor een vroege douche.

64e minuut.
Chenu geeft een lange en hoge pass. Daar is Salome, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cidon is nu in balbezit. Cidon schiet op doel. Maldonado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros GT - Pequeńos Chaparros 1:0

76e minuut.
Escribano onderschept slim de pass. Bernaldo is nu in balbezit. Galicia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernaldo verovert de bal door een tackle van achteren. Bernaldo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Frias rent richting de bal. Frias passt de bal zonder na te denken. Galicia speelt de bal door. Cidon rent richting de bal. Cidon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guerreros GT 47%, Pequeńos Chaparros 53%.
Guerreros GT - Pequeńos Chaparros 1:0